Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر همین اساس با تصمیم ستاد ملی کرونا، پروتکل‌های جدی‌تری از ابتدای آذرماه اجرایی شدند که این بار علاوه بر جدیت و استمرار محدودیت‌ها در مراکز استان‌ها، شهرها نیز مبنا قرار گرفته‌اند و محدودیت‌ها شهر به شهر و بر اساس رنگ بندی زرد، نارنجی و قرمز اعمال شد. محدودیت‌های که تردد افراد و فعالیت‌های برخی مشاغل را در جهت مقابله با کرونا کنترل می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون پس از گذشت بازه زمانی ۲ هفته از شروع محدودیت‌های کرونایی، اجازه فعالیت‌‌های مشخص شده برای گروه‌های مختلف در قبال رعایت پروتکل‌های بهداشتی ارایه شده است. باتوجه به اینکه تا‌کنون یافته‌های جدیدی در مورد وضعیت انتقال ویروس کرونا کشف شده است و به طبع باید پروتکل‌های بهداشتی جدید نیز رعایت شود، در ادامه به برخی از جدیدترین نکاتی که باید در زمینه مقابله با ویروس کرونا مورد توجه باشد اشاره خواهیم کرد.

فاصله (ایمن) را در اجتماعات حفظ کنید

از کسی که سرفه و عطسه می کند، حداقل یک متر فاصله بگیرید. زمانی که فردی سرفه و عطسه می‌کند قطرک‌های ریزی از دهان و بینی او به اطراف پاشیده می‌شود که ممکن است حاوی ویروس باشند. اگر فاصله شما با آن فرد خیلی نزدیک باشد، ممکن است شما این قطرک های حاوی ویروس کووید-19 را استنشاق کنید.

به چشم‌ها، بینی و دهان خود دست نزنید

دست‌ها در تماس با سطوح مختلف ممکن است به ویروس‌ها آلوده شده باشند. دست‌های آلوده می‌توانند ویروس را به چشم‌ها، بینی و دهان شما منتقل کنند. از این راه‌ها ویروس می‌تواند وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.

انتقال ویروس از طریق هوا بیش از گذشته مورد تأیید است

شما و اطرافیانتان باید بهداشت تنفسی را رعایت کنید. بهداشت تنفسی به معنای پوشاندن دهان و بینی با آرنج خم شده یا دستمال کاغذی در هنگام عطسه و سرفه است. بعد از سرفه و عطسه بلافاصله دستمال کاغذی خود را دور بیاندازید.

چرا باید رعایت کنیم؟ قطرک‌های خارج شده از بینی و دهان ویروس ها را پخش میکنند. با رعایت بهداشت تنفسی می توانید از خود و اطرافیانتان در برابر ویروس‌هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کوید-19 محافظت کنید.

آیا می‌توان ماسک‌های پزشکی را ضدعفونی و مجدداً استفاده کرد؟

خیر، ماسک‌های پزشکی یک‌بارمصرف، فقط برای یک‌بار استفاده کاربرد دارند. این ماسک‌ها پس از استفاده، باید به طور صحیح از روی صورت برداشته شوند (به‌عنوان‌مثال، بخش بیرونی ماسک را لمس نکنید، با کشیدن کش یا بندهای پشت گوش، ماسک را از صورت خود جدا کنید). پس از برداشتن ماسک‌های یک‌بارمصرف از صورت، بلافاصله آن‌ها را در سطل دردار ویژه زباله‌های عفونی بیندازید و بلافاصله پس از دور انداختن ماسک، دست‌‌ها را بشویید و ضدعفونی کنید.

اهمیت شناسایی و رعایت قرنطینه توسط افراد مبتلا

توانایی سیستم‌های بهداشت و درمان برای انجام آزمایش‌های تشخیص ابتلا به ویروس کرونا این روزها به یک معیار عمده برای مهار بیماری کووید ۱۹ بدل شده است.

براساس تحقیقات و آزمایشاتی که انجام شده است در بسیاری از مواقع کرونا علامتی از خود نشان نمی‌دهد و می‌تواند به‌طور خاموش در بدن رشد و در نهایت سلامتی فرد را به خطر بیندازد. که در این صورت تنها راه تشخیص ابتلا به این بیماری انجام آزمایش کرونا است تا با اطمینان خاطر بتوان به روند عادی زندگی ادامه داد. سیستم‌های بهداشتی می‌گویند هرچقدر ظرفیت انجام آزمایش بالا برود، امکان تشخیص و مهار بیماری بالاتر است.

خانم‌های باردار، افراد مسن، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و همچنین افرادی که در نزدیکان خود فرد مبتلا به ویروس کرونا داشته‌اند، در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. اگر برخی علایم شایع کرونا را در خود مشاهده کردید و فکر می‌کنید که ممکن است به این بیماری مبتلا شده باشید، می‌توانید بدون خروج از خانه اقدام به آزمایش تشخیص ابتلا به کرونا داشته باشید.

سرویس تخصصی تست کرونا در منزل اسنپ دکتر با هدف دسترسی راحت‌تر افراد راه‌اندازی شده ‌است. شما می‌توانید از طریق اپلیکیشن و سایت اسنپ دکتر نسبت به رزرو آزمایش کرونا اقدام کنید. پاسخ تست در کمتر از ۴۸ ساعت از طریق اسنپ دکتر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

در حال حاضر آزمایش کرونا در منزل در شهرهای تهران، کرج، قم، مشهد، همدان، اصفهان و شیراز انجام می‌شود. همچنین برای راحتی کاربران امکان استفاده از آزمایش پزشکی در منزل و خدمات پزشکی و پرستاری در منزل هم در سرویس «پزشک و مشاور» اسنپ دکتر در نظر گرفته شده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: هفته پژوهش فینال لیگ قهرمانان آسیا 2020 روز پرستار یلدای مجازی کارت اعتباری سهام عدالت ویروس کرونا اسنپ دکتر علائم کرونا تست کرونا در منزل رپرتاژ آگهی هفته پژوهش فینال لیگ قهرمانان آسیا 2020 روز پرستار یلدای مجازی کارت اعتباری سهام عدالت ویروس کرونا محدودیت ها اسنپ دکتر ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند